تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها - درس آشپزی (2) پودمان آشپزی و سفره آرایی

دانلود مقاله تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنهابا فرمت ورد و قابل ویرایش در 27صفحه
درس آشپزی (2) پودمان آشپزی و سفره آرایی
این مقاله بسیار کامل و جهت ارائه به دانشگاه علمی کاربردی و شامل موارد زیر می باشد :
مقدمه
سوابق تحقیق
متن تحقیق
نتیجه گیری
پیشنهادات
منابع و ماخذ
مقدمه
با وجود نگرانی های فزاینده ای که اخیراً مصرف مواد غذایی دریایی را زیر سوال برده بود و خوردن ماهی و دیگر خوراکی های دریایی را به خاطر بلعیده شدن جیوه و مواد آلاینده دیگر توسط آبزیان، خطرناک اعلام کرده بود، با توجه به آزمایش ها و تحقیقات متعدد مشخص شد که فواید مصرف یکی دو وعده غذای دریایی شامل انواع ماهی و غذاهای دریایی دیگر در هفته، از خطرات احتمالی آنها بسیار بیشتر است.
مصرف ماهی و سایر غذاهای دریایی نه تنها به حفظ سلامت قلب و جلوگیری از بیماری قلبی کمک می کند، بلکه مصرف آن توسط زنان باردار و شیرده موجب تقویت بینایی و رشد بهتر مغز جنین و نوزاد می شود. دريا در ادبيات كهن ما همواره با صفت سخاوت و بخشندگي توصيف شده است. ما آنچه را براي حفظ سلامت به معني كامل كلمه نياز داريم، در آن پيدا مي كنيم. از منظره زيباي آرامش و طغيانش كه روان ما را تسكين مي دهد تا سفره گسترد هاي كه انواع گياهان و جانوران مفيد براي سلامت جسم انسان را در خود مي پروراند.تمام اين نعمت ها را خداوند بخشنده در اختيار ما قرار داده است تا به غفلت نخوريم...
آبزيان به لحاظ داشتن ويژگي هاي زير از نظر ارزش تغذي هاي در اولويت مصرف قرار م يگيرند:
1) ميزان هضم پذيري گوشت ماهي بين 89 تا 96 درصد مي باشد در حالي كه اين مورد درباره گوشت مرغ وگاو 87 تا 90 درصد است..
2) از آنجايي كه بيماري هاي مشترك بين انسان و آبزيان بسيار پايين تر از بيماري هاي مشترك بين انسان و دام است مي توان گفت گوشت آبزيان به مراتب سالم تر از گوشت دام و طيور است.
3) غني بودن گوشت آبزيان از املاح معدني مانند آهن، سلنيم، يد، كلسيم و منيزيم و... ويژگي خاصي به
گوشت آبزيان م يدهد
4) غني بودن گوشت آبزيان از اسيدهاي چرب امگا 3 مانند ايكوزاپنتانوييك اسيد و دوكوزاهگزانوييك اسيد وهمچنين گروه لينولييك، لينولنيك و اراشيدونيك از نظر تغذيه اي جايگاه خاصي به آبزيان مي دهد.
5) بر اساس تحقيقات و مطالعات كلينيكي صورت گرفته مصرف ماهي و فرآورده هاي آبزيان تاثير شگرفي بر
پيشگيري و حتي درمان بسياري از بيماري ها دارد.
سوابق تحقیق
اسدی در کتاب تاریخچه مواد غذایی تركيب شيميايي می گوید گوشت آبزيان شامل آب، پروتئين، چربي، كربوهيدرات، ويتامين ها و مواد معدني است. آب بيشترين وزن فيله را تشكيل مي دهد. يعني در ماهيان كم چرب يا بدون چربي، حدود 80 درصد و در ماهيان چرب مانند ساردين و قباد حدود 70 درصد وزني فيله را شامل مي شود. مقدار پروتئين در گوشت ماهي اغلب بين 15 تا 20 درصد بوده كه گاهي اوقات ممكن است به كمتر از 15 درصد و يا بالاتر از 28 درصد نيز برسد..............

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید
نام فایل | حجم فایل |
---|---|
Mahi_559990_6750.zip | 47.4k |
مقاله اهمیت تغذیه ارگانیک در کشاورزی
دانلود مقاله اهمیت تغذیه ارگانیک در کشاورزی با فرمت ورد و قابل ویرایش و در 25 صفحه درس گیاهان زینتی و اصول تغذیه آنها پودمان پرورش گلهای زینتی در خانه این مقاله بسیار کامل و جهت ارائه به دانشگاه علمی کاربردی و شامل موارد زیر می باشد : مقدمه سوابق تحقیق متن تحقیق نتیجه گیری پیشنهادات منابع و ماخذ مقدمه رویکرد جهانی امروز به سوی محصولات ارگانیگ است . این نو ...
تحقیق تاریخچه ایجاد مدیریت رسانه، تعریف و علل و اهمیت تلفیق دو عامل مدیریت و رسانه
دانلود تحقیق تاریخچه ایجاد مدیریت رسانه، تعریف و علل و اهمیت تلفیق دو عامل مدیریت و رسانه در زندگی دنیای امروز و بررسی تاثیرات مثبت یا منفی رسانهها بر ارتقاء همبستگی خانوادهها درس مدیریت رسانه در خانواده پودمان مدیریت خانواده در عصر حاضر با فرمت ورد و قابل ویرایش در 30 صفحه چکیده سازمانهای رسانهای با توجه به ویژگیهای خاص خود مستلزم مدیریتی ...
مقاله سبک های مختلف پذیرایی و سفره آرایی در جهان درس سفره آرایی پودمان آشپزی و سفره آرایی
دانلود مقاله سبک های مختلف پذیرایی و سفره آرایی در جهان با فرمت ورد و قابل ویرایش در 30 صفحه درس سفره آرایی پودمان آشپزی و سفره آرایی بسیار کامل و جذاب به همراه تصویر قابل ارائه به دانشگاه علمی کاربردی ...
مقاله فرهنگ کارآفرینی در ایران و جهان
دانلود مقاله فرهنگ کارآفرینی در ایران و جهان با فرمت ورد و قابل ویرایش و در 32 صفحه درس کار آفرینی پودمان دروس عمومی این مقاله بسیار کامل و جهت ارائه به دانشگاه علمی کاربردی و شامل موارد زیر می باشد : مقدمه سوابق تحقیق متن تحقیق نتیجه گیری پیشنهادات منابع و ماخذ مقدمه در دنیای درحال تحول امروز، کامیابی از آن جوامع و سازمانهایی است که بین منابع کمیاب و قابلیت های ...
تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها - درس آشپزی (2) پودمان آشپزی و سفره آرایی
دانلود مقاله تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنهابا فرمت ورد و قابل ویرایش در 27صفحه درس آشپزی (2) پودمان آشپزی و سفره آرایی این مقاله بسیار کامل و جهت ارائه به دانشگاه علمی کاربردی و شامل موارد زیر می باشد : مقدمه سوابق تحقیق متن تحقیق نتیجه گیری پیشنهادات منابع و ماخذ مقدمه با وجود نگرانی های فزاینده ای که اخیراً مصرف مواد غذایی دریایی را ...
روش درمان های سیستمی در خانواده درمانی
دانلود مقاله روش درمان های سیستمی در خانواده درمانی با فرمت ورد و قابل ویرایش در 17 صفحه مشاوره خانواده /پودمان مشاوره خانواده این مقاله بسیار کامل و جهت ارائه به دانشگاه علمی کاربردی و شامل موارد زیر می باشد : مقدمه سوابق تحقیق متن تحقیق نتیجه گیری پیشنهادات منابع و ماخذ مقدمه از همان ابتدا با پیدایش مفاهیم جدید روانشناسی در قرن نوزدهم و ظهور پدید ...
سوالات درس شناخت اماکن تاریخی ایران آزمون های جامع تورلیدری با پاسخ
سوالات درس شناخت اماکن تاریخی ایران آزمون های جامع تورلیدری سال های 89 و 90 و 91 و خرداد 92 و آذر 92 و مرداد 94 و بهمن 94 با پاسخ از کتاب تاریخ فرهنگ ایران نوشته ی دکتر رضا نوری شادمهانی این مجموعه شامل 2 فایل از سوالات درس شناخت اماکن تاریخی می باشد و جمعا 140سوال از آزمون جامع تورلیدری همراه با پاسخ می باشد: فایل اول ...
بخش های مختلف یک خانه چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟
دانلود مقاله بخش های مختلف یک خانه چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟ با فرمت ورد و قابل ویرایش در 26صفحه درس تزئینات داخلی خانه پودمان دکوراسیون و تزئینات داخلی خانه این مقاله بسیار کامل و جهت ارائه به دانشگاه علمی کاربردی و شامل موارد زیر می باشد : مقدمه سوابق تحقیق متن تحقیق نتیجه گیری پیشنهادات منابع و ماخذ مقدمه یکی از مطالب مهم در رابطه با طراحی قسم ...
بررسی مبارزه بیولوژیکی در بیماری زایی گیاهان زینتی در خانه
دانلود مقاله بررسی مبارزه بیولوژیکی در بیماری زایی گیاهان زینتی در خانه با فرمت ورد و قابل ویرایش در 22 صفحه درس آفات و بیماری های گیاهان زینتی پودمان پرورش گیاهان زینتی در خانه این مقاله بسیار کامل و جهت ارائه به دانشگاه علمی کاربردی و شامل موارد زیر می باشد : مقدمه سوابق تحقیق متن تحقیق نتیجه گیری پیشنهادات منابع و ماخذ مقدمه: رشد باروری در گیاهان مستلزم فراهم ...
انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت درس آشپزی (1) پودمان آشپزی و سفره آرایی
دانلود مقاله انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت درس آشپزی (1) پودمان آشپزی و سفره آرایی با فرمت ورد و قابل ویرایش در 27صفحه این مقاله بسیار کامل و جهت ارائه به دانشگاه علمی کاربردی و شامل موارد زیر می باشد : مقدمه سوابق تحقیق متن تحقیق نتیجه گیری پیشنهادات منابع و ماخذ مقدمه بسیاری از ما به دنبال راهی برای خوش طعم کردن غذاهای خود هستیم. طعم خوش غذا علاوه بر اینکه محرکی برا ...