- فروشگاه آنلاین فروش فایل cd4.ir تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها - درس آشپزی (2) پودمان آشپزی و سفره آرایی
با عرض سلام به فروشگاه آنلاین فروش فایل خوش آمدید. لینک دانلود برنامه ها همان لحظه بعد از خرید به شما داده خواهد شد و یک نسخه نیز به ایمیلتان ارسال خواهد شد در صورتی که لینک دانلود به ایمیلتان ارسال نشد کافی است ایمیل خودتان را در قسمت پیگیری سفارش موجود در قسمت بالای سایت وارد کرده و ارسال را بزنید سپس در صفحه باز شده روی لینک دانلود کلیک کنید

تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها - درس آشپزی (2) پودمان آشپزی و سفره آرایی

تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها - درس آشپزی (2) پودمان آشپزی و سفره آرایی

دانلود مقاله  تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنهابا فرمت ورد و قابل ویرایش در 27صفحه

 



درس آشپزی (2) پودمان آشپزی و سفره آرایی

 این مقاله بسیار کامل و جهت ارائه به دانشگاه علمی کاربردی و شامل موارد زیر می باشد :

مقدمه

سوابق تحقیق

متن تحقیق

نتیجه گیری

پیشنهادات

منابع و ماخذ

 

مقدمه

 

با وجود نگرانی های فزاینده ای که اخیراً مصرف مواد غذایی دریایی را زیر سوال برده بود و خوردن ماهی و دیگر خوراکی های دریایی را به خاطر بلعیده شدن جیوه و مواد آلاینده دیگر توسط آبزیان، خطرناک اعلام کرده بود، با توجه به آزمایش ها و تحقیقات متعدد مشخص شد که فواید مصرف یکی دو وعده غذای دریایی شامل انواع ماهی و غذاهای دریایی دیگر در هفته، از خطرات احتمالی آنها بسیار بیشتر است.

 

مصرف ماهی و سایر غذاهای دریایی نه تنها به حفظ سلامت قلب و جلوگیری از بیماری قلبی کمک می کند، بلکه مصرف آن توسط زنان باردار و شیرده موجب تقویت بینایی و رشد بهتر مغز جنین و نوزاد می شود. دريا در ادبيات كهن ما همواره با صفت سخاوت و بخشندگي توصيف شده است. ما آنچه را براي حفظ سلامت به معني كامل كلمه نياز داريم، در آن پيدا مي كنيم. از منظره زيباي آرامش و طغيانش كه روان ما را تسكين مي دهد تا سفره گسترد هاي كه انواع گياهان و جانوران مفيد براي سلامت جسم انسان را در خود مي پروراند.تمام اين نعمت ها را خداوند بخشنده در اختيار ما قرار داده است تا به غفلت نخوريم...

 

آبزيان به لحاظ داشتن ويژگي هاي زير از نظر ارزش تغذي هاي در اولويت مصرف قرار م يگيرند:

 

1) ميزان هضم پذيري گوشت ماهي بين 89 تا 96 درصد مي باشد در حالي كه اين مورد درباره گوشت مرغ وگاو 87 تا 90 درصد است..

 

2) از آنجايي كه بيماري هاي مشترك بين انسان و آبزيان بسيار پايين تر از بيماري هاي مشترك بين انسان و دام است مي توان گفت گوشت آبزيان به مراتب سالم تر از گوشت دام و طيور است.

 

3) غني بودن گوشت آبزيان از املاح معدني مانند آهن، سلنيم، يد، كلسيم و منيزيم و... ويژگي خاصي به

 

گوشت آبزيان م يدهد

 

4) غني بودن گوشت آبزيان از اسيدهاي چرب امگا 3 مانند ايكوزاپنتانوييك اسيد و دوكوزاهگزانوييك اسيد وهمچنين گروه لينولييك، لينولنيك و اراشيدونيك از نظر تغذيه اي جايگاه خاصي به آبزيان مي دهد.

 

5) بر اساس تحقيقات و مطالعات كلينيكي صورت گرفته مصرف ماهي و فرآورده هاي آبزيان تاثير شگرفي بر

 

پيشگيري و حتي درمان بسياري از بيماري ها دارد.

 

سوابق تحقیق

 

اسدی در کتاب تاریخچه مواد غذایی تركيب شيميايي می گوید گوشت آبزيان شامل آب، پروتئين، چربي، كربوهيدرات، ويتامين ها و مواد معدني است. آب بيشترين وزن فيله را تشكيل مي دهد. يعني در ماهيان كم چرب يا بدون چربي، حدود 80 درصد و در ماهيان چرب مانند ساردين و قباد حدود 70 درصد وزني فيله را شامل مي شود. مقدار پروتئين در گوشت ماهي اغلب بين 15 تا 20 درصد بوده كه گاهي اوقات ممكن است به كمتر از 15 درصد و يا بالاتر از 28 درصد نيز برسد..............


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 6,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:
با تشکر از سفارش شما توجــــــــه : در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود. با تشکر مدیریت سایت

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Mahi_559990_6750.zip47.4k





مقاله اهمیت تغذیه ارگانیک در کشاورزی

مقاله اهمیت تغذیه ارگانیک در کشاورزی دانلود مقاله اهمیت تغذیه ارگانیک در کشاورزی با فرمت ورد و قابل ویرایش و در 25 صفحه             درس گیاهان زینتی و اصول تغذیه آنها پودمان پرورش گلهای زینتی در خانه این مقاله بسیار کامل و جهت ارائه به دانشگاه علمی کاربردی و شامل موارد زیر می باشد : مقدمه سوابق تحقیق متن تحقیق نتیجه گیری پیشنهادات منابع و ماخذ مقدمه رویکرد جهانی امروز به سوی محصولات ارگانیگ است . این نو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,900 تومان

تحقیق تاریخچه ایجاد مدیریت رسانه، تعریف و علل و اهمیت تلفیق دو عامل مدیریت و رسانه

تحقیق تاریخچه ایجاد مدیریت رسانه، تعریف و علل و اهمیت تلفیق دو عامل مدیریت و رسانه دانلود تحقیق تاریخچه ایجاد مدیریت رسانه، تعریف و علل و اهمیت تلفیق دو عامل مدیریت و رسانه در زندگی دنیای امروز و بررسی تاثیرات مثبت یا منفی رسانه‌ها بر ارتقاء همبستگی خانواده‌ها درس مدیریت رسانه در خانواده پودمان مدیریت خانواده در عصر حاضر  با فرمت ورد و قابل ویرایش در 30 صفحه       چکیده سازمان‌های رسانه‌ای با توجه به ویژگی‌های خاص خود مستلزم مدیریتی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

مقاله سبک های مختلف پذیرایی و سفره آرایی در جهان درس سفره آرایی پودمان آشپزی و سفره آرایی

مقاله سبک های مختلف پذیرایی و سفره آرایی در جهان درس سفره آرایی پودمان آشپزی و سفره آرایی دانلود مقاله سبک های مختلف پذیرایی و سفره آرایی در جهان با فرمت ورد و قابل ویرایش در 30 صفحه           درس سفره آرایی پودمان آشپزی و سفره آرایی بسیار کامل و جذاب به همراه تصویر قابل ارائه به دانشگاه علمی کاربردی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

مقاله فرهنگ کارآفرینی در ایران و جهان

مقاله فرهنگ کارآفرینی در ایران و جهان دانلود مقاله فرهنگ کارآفرینی در ایران و جهان با فرمت ورد و قابل ویرایش و در 32 صفحه           درس کار آفرینی پودمان دروس عمومی این مقاله بسیار کامل و جهت ارائه به دانشگاه علمی کاربردی و شامل موارد زیر می باشد : مقدمه سوابق تحقیق متن تحقیق نتیجه گیری پیشنهادات منابع و ماخذ مقدمه در دنیای درحال تحول امروز، کامیابی از آن جوامع و سازمانهایی است که بین منابع کمیاب و قابلیت های ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها - درس آشپزی (2) پودمان آشپزی و سفره آرایی

تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها - درس آشپزی (2) پودمان آشپزی و سفره آرایی دانلود مقاله  تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنهابا فرمت ورد و قابل ویرایش در 27صفحه   درس آشپزی (2) پودمان آشپزی و سفره آرایی  این مقاله بسیار کامل و جهت ارائه به دانشگاه علمی کاربردی و شامل موارد زیر می باشد : مقدمه سوابق تحقیق متن تحقیق نتیجه گیری پیشنهادات منابع و ماخذ   مقدمه   با وجود نگرانی های فزاینده ای که اخیراً مصرف مواد غذایی دریایی را ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

روش درمان های سیستمی در خانواده درمانی

روش درمان های سیستمی در خانواده درمانی دانلود مقاله روش درمان های سیستمی در خانواده درمانی با فرمت ورد و قابل ویرایش در 17 صفحه               مشاوره خانواده /پودمان مشاوره خانواده این مقاله بسیار کامل و جهت ارائه به دانشگاه علمی کاربردی و شامل موارد زیر می باشد : مقدمه سوابق تحقیق متن تحقیق نتیجه گیری پیشنهادات منابع و ماخذ مقدمه از همان ابتدا با پیدایش مفاهیم جدید روانشناسی در قرن نوزدهم و ظهور پدید ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

سوالات درس شناخت اماکن تاریخی ایران آزمون های جامع تورلیدری با پاسخ

سوالات درس شناخت اماکن تاریخی ایران آزمون های جامع تورلیدری با پاسخ                 سوالات درس شناخت اماکن تاریخی ایران آزمون های جامع تورلیدری سال های 89 و 90 و 91 و خرداد 92 و آذر 92 و مرداد 94 و بهمن 94 با پاسخ از کتاب تاریخ فرهنگ ایران نوشته ی دکتر رضا نوری شادمهانی این مجموعه  شامل 2 فایل از سوالات درس شناخت اماکن تاریخی می باشد و جمعا 140سوال از آزمون جامع تورلیدری همراه با پاسخ می باشد: فایل اول ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,800 تومان

بخش های مختلف یک خانه چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟

بخش های مختلف یک خانه چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟ دانلود مقاله بخش های مختلف یک خانه چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟ با فرمت ورد و قابل ویرایش در 26صفحه             درس  تزئینات داخلی خانه پودمان دکوراسیون و تزئینات داخلی خانه این مقاله بسیار کامل و جهت ارائه به دانشگاه علمی کاربردی و شامل موارد زیر می باشد : مقدمه سوابق تحقیق متن تحقیق نتیجه گیری پیشنهادات منابع و ماخذ مقدمه یکی از مطالب مهم در رابطه با طراحی قسم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

بررسی مبارزه بیولوژیکی در بیماری زایی گیاهان زینتی در خانه

بررسی مبارزه بیولوژیکی در بیماری زایی گیاهان زینتی در خانه دانلود مقاله بررسی مبارزه بیولوژیکی در بیماری زایی گیاهان زینتی در خانه با فرمت ورد و قابل ویرایش در 22 صفحه           درس آفات و بیماری های گیاهان زینتی پودمان پرورش گیاهان زینتی در خانه این مقاله بسیار کامل و جهت ارائه به دانشگاه علمی کاربردی و شامل موارد زیر می باشد : مقدمه سوابق تحقیق متن تحقیق نتیجه گیری پیشنهادات منابع و ماخذ مقدمه: رشد باروری در گیاهان مستلزم فراهم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت درس آشپزی (1) پودمان آشپزی و سفره آرایی

انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت درس آشپزی (1) پودمان آشپزی و سفره آرایی دانلود مقاله  انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت درس آشپزی (1) پودمان آشپزی و سفره آرایی با فرمت ورد و قابل ویرایش در 27صفحه  این مقاله بسیار کامل و جهت ارائه به دانشگاه علمی کاربردی و شامل موارد زیر می باشد : مقدمه سوابق تحقیق متن تحقیق نتیجه گیری پیشنهادات منابع و ماخذ مقدمه بسیاری از ما به دنبال راهی برای خوش طعم کردن غذاهای خود هستیم. طعم خوش غذا علاوه بر اینکه محرکی برا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان